Panel “Mladi i mentalno zdravlje – kome se možeš obratiti?”

TOC – Asocijacija za razvoj održivih zajednica organizovaće 14. marta 2024. godine panel diskusiju na temu “Mladi i mentalno zdravlje – kome se možeš obratiti?”
🤔Zašto je bitno pričati o mentalnom zdravlju mladih?
🧠Kako da radimo na svojoj mentalnoj higijeni?
🧐Kome se možemo obratiti za savet ako mislimo da imamo neki problem, a ne znamo kako da ga prevaziđemo?
👀Koje institucije se bave mentalnim zdravljem i prevencijom mentalnog zdravlja mladih u Zaječaru, ali i u drugim gradovima u Srbiji?
🫂Kome se na temu svog mentalnog zdravlja mogu obratiti mladi kada postanu studenti i odu u Niš, Beograd, Novi Sad zbog studija?
🎯Ovo su samo neka od pitanja na koja ćemo pokušati da damo odgovore mladim Zaječarcima i Zaječarkama, ali i svim drugim zaintersovanim sugrađanima u okviru panel diskusije “Mladi i mentalno zdravlje – kome se možeš obratiti?”.
📍Pridruži nam se u četvrtak, 14. marta 2024. godine, u 14 h Prostoru za POMAK , Generala Gambete 44/8.
🚀Ova panel diskusija deo je zagovaračke incijative koja ima za cilj da radi na poboljšanju mentalnog zdravlja mladih u Zaječaru, a deo je projekta “Unapređenje mentalnog zdravlja mladih – koordinacija lokalnih i nacionalnih aktera 1.0” koje sprovode Nacionalna asocijacija Kancelarija za mlade, Omladinski savez udruženja – OPENS, Nacionalna asocijacija praktičara/ki omladinskog rada – NAPOR , Krovna organizacija mladih Srbije KOMS i Savez izviđača Srbije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

SDG