Moj poslanik – Razgovor sa novinarima u Zaječaru

TOC Asocijacija za razvoj održivih zajednica, organizovao je u Zaječaru ručak sa predstavnicima medija i ovom prilikom predstavljene su naredne aktivnosti platforme Moj poslanik.

Najavljeno je podizanje novog sajta koji ima za cilj da građanima još više olakša mogućnost da postavljaju pitanje narodnim poslanicima iz svog kraja. Takođe, sa medijima je razgovarano i o uličnim akcijama, kao i o potencijalnim predlozima od strane predstavnika medija o akcijama sa građanima. Od predstavnika medija predloženo je da sa narodnim poslanicima budu realizovani podkasti u okviru kojih bi građani mogli da postave pitanja poslanicima, da možda bude obezbeđen i uživo prenos tih podkasta na njihovim portalima ili i na društvenim mrežama, kako bi došli do što većeg broja građana.

Predstavnicma medija je predočeno da će u okviru platforme Moj poslanik biti objavljivane razne zanimljivosti u vezi sa radnom skupštine, kao i neke infromativno-edukativne objave, poput informacija o tome šta je posao i koje je polje delovanja narodnih poslanika, u odnosu na gradske odbronike, te da od medija tu očekujemo takođe pomoć i  saradnju, u smislu da kroz svoje portale oni takođe dele te informacije nakon što budu objavljene na sajtu Moj poslanik.

Godišnja konferencija Moj poslanik na kojoj će biti predstavljeni rezultati rada u prethodnih godina dana zakazana je za 30. maj u hotelu Ambasador u Nišu.

Platformu Moj poslanik vode organizacija Proaktiv iz Niša i partneri TOC iz Zaječara, Edukativni centar Kruševac i Urban In iz Novog Pazara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

SDG