Poziv mladima da iskuse razgovor sa poslodavcima i pre prvog razgovora za posao

Kada konkurišemo za neki posao, jedna od stvari o kojima razmišljamo je i razgovor koji nas očekuje nakon odabira našeg CV-a u uži krug?

Da li ste zamišljali kako bi izgledao taj razgovor za posao?

Da li ste imali priliku da pitate nekog ko vodi razgovore za posao na šta obratiti pažnju?

Da li biste voleli da se susretnete sa HR-om (osobom za ljudske resurse) neke od firmi koje posluju u Zaječaru i Srbiji?

TOC je omogućio priliku svim mladima, uzrasta od 18 do 30 godina, da imaju razgovor za posao, pre realnog razgovora za posao.

U okviru Realnih susreta sa poslodavcima, mladi iz Zaječara, koji se budu prijavili, imaće priliku da kroz razgovor sa HR stručnjacima iz raznih kompanija vide kako izgleda jedan realan razgovor za posao, i da baš od njih, koji su zaduženi za zapošljavanje novih radnika, dobijete savete kako da poboljšate vaš CV i motivaciono pismo, ali i kako da što bolje pokažete svoje kvalitete na intervjuu za posao.

Ukoliko imate svoj CV i motivaciono pismo, možete nam poslati na konkurs@toc.rs do 5. septembra u ponoć (naslov mejla: Realni sureti sa poslodavcem), a mi ćemo proslediti našim HR stručnjacima koji će ih pregledati i tokom razgovora dati vam sugestije kako da ih unapredite.
Ukoliko ipak nemate CV, možete da ga napravite za ovu priliku, a motivacino pismo napišite za recimo vaš posao iz snova. 🙂
Susret sa HR-ovima je zakazan za 8. i 9. septembar, kada ćemo u prijatnoj atmosferi organizovati razgovore za posao.
Dođite da razbijemo bauk zvani “razgovor za posao” i da naučite od onih koji su veoma iskusni u ovom polju.
Vidimo se.
Realne susrete sa poslodavcima organizuje TOC u okviru projekta „Digitalni POMAK“, a uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

SDG