Akademija preduzetništva za mlade – radionica Potencijalni izvori finansiranja

U okviru Akademije preduzetništva za mlade Timočki Omaldinski Centar realizovaće predavanje na temu Potencijalni izvori finansiranja.
 
Ova jednodnevna radionica biće realizovana u utorak 14. avgusta 2021. godine, a pored polaznika Akademije preduzetništva za mlade, koji su do sada već prošli kroz tri tematkse radionice, ovaj put pozivamo i sve druge zainteresovane mlade koji imaju pokrenut biznis ili bi pokrenuli neki svoj biznis, ali nisu sigurni koji su to potencijalni izvori finansiranja koji bi im pomogli da svoj biznis pokrenu ili razviju.
 
Zainteresovani se mogu prijaviti do ponedeljka 13. avgusta 2021. godine do 18hk putem online forme.
 
Imaš ideju da pokreneš sopstveni biznis, ali nisi siguran/a kako da je realizuješ do kraja i uobličiš u dobar biznis plan?
 
Pokreno/la si neki svoj mali biznis, ali nisi siguran/a kako dalje da ga razvijaš?
 
Odabrani učesnici biće obavešteni putem maila-a o terminu održavanja radionice Potencijalni izvori finansiranja.
 
O predavaču:
Milivoje Jovanović, svoje akademsko obrazovanje započeo je kao student Ekonomskog Fakulteta Univerziteta u Nišu, a uspešno nastavio na Executive Master of Business Adminstration (EMBA) studijama u Velikoj Britaniji – City College, Univerzitet u Šefildu. Nakon uspešne karijere u međunarodnim organizacijama (OEBS, HELP) i finansijskom sektoru u Srbiji (SoGe, Unicredit banka) , Milivoje je odlučio da stečeno znanje i profesionalno iskustvo primeni u nevladinom sektoru, kao jedan od osnivača NVO ENECA koja je od 2005 do danas podržala osnivanje i proširenje poslovanja za 2500 malih i porodičnih biznisa.
 
Projekat Od ideje do preduzetništva realizuje Timočki Omladinski Centar, a uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.
 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

SDG