Poziv za letnju školu za traženje posla

Timočki Omladinski Centar poziva zainteresovane mlade od 15 do 30 godina da se prijave za učešće na Letnjoj školi za traženje posla.

Trajanje i cilj škole:
Letnja škola za traženje posla je zamišljena kao jednomesečni intenizivni kurs od tri modula 3 (6 tema) koji bi bio organizovan tako da pripremi mlade za “nemoguću misiju” – kako brzo naći adekvatni posao.

U okviru ovog kursa oni će steći nova znanja, kompetencije i veštine neophodne za aktivno traženje posla. Jedan od zadataka ovih obuka je da ih osposobi da ne čekaju posao i konkurse, već da istražuju svoje poželjne poslodavce i možda im se sami nametnu. Takođe, u grupi sa vršnjacima koji imaju slične probleme imaće mogućnost za emotivnu podršku, održavanje motivacije i pod izanje samopouzdanja.

Teme koje će biti obrađivane tokom obuke su pisanje CV-a i motivacionog pisma, simulacija razgovora za posao, komunikacija i javni nastupa, asertivna komunikacija, davanje povratna informacija (feedback) i timski rad.

Prijave, rokovi i logističke informacije
Škola će biti održana u prvoj polovini septembra meseca, a za učešće na školi možete se prijaviti putem linka do 29. avgusta 2019. godine

Učesnici koji prođu selekciju biće obavešteni putem mail-a do 31. avgusta.

Letnja škola za traženje posla biće realizovana u Prostoru za POMAK u Zaječaru.

Učesnici letnje škole će kao depozit priložiti 600 dinara koji se vraća svim učesnicima koji prisustvuju na 5 od planiranih 6 radionica u okviru 3 modula, koji budu ispunili svoje domaće zadatke. U suprotnom depozit će se u njihovo ime donirati u humanitarne svrhe.

Za dodatne infromacije možete nam se obratiti putem mail office@toc.rs ili telefona 069/4441-091.

Letnja škola za traženje posla realizuje se u okviru projekta “Osnaži se, pokreni se” koji sprovodi Timočki Omladinski Centar,a uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

SDG