Smanjimo Predrasude Final vizualTimočki Omladinski centar poziva zainteresovane predstavnike institucija, nevladinih organizacija, gradskih i lokalnih uprava, podmladaka političkih partija i drugih relavantnih institucija i organizacija iz Zaječara, Bora i Niša da se prijave za učešće na treningu „Mladi antidiskriminatorni lideri“, koji će se održati u drugoj polovini juna.

Poželjno je da učesnici ne budu mlađi od 18 i ne stariji od 35 godina.

Trajanje i cilj programa:

Program obuhvata trodnevni trening koji će se održati u drugoj polovini juna na kome će se obrađivati teme vezane za mlade u riziku. Cilj treninga je senzibilizacija učesnika za rad sa mladima u riziku, prepoznavanje njihovih potreba i problema sa kojima se susreću.Nakon treninga učesnici će zajedno sa projektnim timom organizovati po jednu tribinu u Zaječaru, Boru i Nišu.

Kome je ovaj program namenjen?

Program je namenjen zainteresovanim predstavnicima institucija, nevladinih organizacija, gradskih i lokalnih uprava, podmladaka političkih partija i drugih relavantnih institucija i organizacija iz Zaječara, Bora i Niša.

Prijave, rokovi i logističke informacije

Trening će biti održan u drugoj polovini juna i trajaće tri dana. Poziv je otvoren za učesnike koji odgovaraju traženom profilu i u mogućnosti su da prisustvuju svim danima treninga.
Odabranim učesnicima/cama obezbeđen je smeštaj, ishrana i radni materijal za trening, kao i troškovi prevoza iz mesta dolaska do mesta održavanja treninga i nazad .

Više logističkih informacija biće poslato odabranim učesnicima/cama.

Prijavni formular za trening možete pronaći u prilogu. Prijave poslati na mail office@toc.rs, a rok za slanje prijava je petak 3. jun 2016. Odabrani učesnici/e biće kontaktirani/e do 8. juna 2016. godine.

Za dodatne infromacije možete nam se obratiti putem mail office@toc.rs ili telefona 019/441-091.

Trening “Mladi antidiskriminatorni lider” realizuje se u okviru projekta “Smanjimo predrasude prema mladima u riziku”, koji sprovodi Timočki omladinski centar Zaječar u saradnji sa Omladinom JAZAS-a Niš, a uz podršku Kancelarije za ljudska i manjinska prva Republike Srbije.