Timočki Omladinski Centar – TOC raspisuje:

KONKURS

Za 15 mladih koji će proći obuku za primenu teatarskih tehnika-forum teatar

Obuka za mlade se realizuje kroz projekat „Sloboda je u sigurnosti“ koji TOC sprovodi uz podršku Kancelarije za ljudska i manjinska prava Republike Srbije. Mladi uzrasta 15 do 17 godina, iz 3 grada Timočke Krajine  (Zaječar, Knjaževac, Bor) imaće priliku da prođu četvorodnevnu obuku za primenu teatarskih tehnika-forum teatar. Program ove obuke obuhvata radionice i predavanja na temu diskriminacije LGBT osoba, predrasuda i tolerancije kroz primenu teatarskih tehnika.

Trenerski tim koji će raditi sa mladima ima za cilj da prenese svoje znanje mladima, koji će nakon ovog treninga kroz radionice forum teatra u svojim školama razgovarati sa mladima na gore navedene teme i raditi sa njima na podizanju svesti i razvijanju kritičkog mišljenja kada je u pitanju diskriminacije LGBT osoba.

Ko može da se prijavi:

 

Na konkurs se mogu prijaviti svi mladi uzrasta od 15 do 17 godina iz Zaječara, Knjaževca, Bora

Ukoliko imate motivaciju, želju za novim znanjima, ukoliko ste komunikativni, kreativni i spremni na timski rad pozivamo vas da se prijavite.

Kako da se prijavite:

Prijavite se slanjem popunjenog prijavnog formulara do četvrtka 10. decembar 2015. godine na mejl:

office@toc.rs sa naznakom “Prijava za obuku-Sloboda je u sigurnosti“

Odabrane učesnike kontaktiraćemo u petak 11. decembra 2015. godine.

 

Maloletni učesnici u obavezi su da popune saglasnost oba roditelja/staratelja za učešće na treningu.

Broj mesta je ograničen (5 po gradu), požurite sa prijavama.

Nakon obuke kroz ovaj projekat očekuje nas još promotivnih aktivnosti u toku kojih ćemo skrenuti pažnju pre svega mladima, ali i ostalim građanima o problemima diskriminacije LGBT osoba.

 

Prijava za obuku Sloboda je u sigurnosti