25.jpgU sredu 19. oktobra 2014. godine, komisija Resurs centra Ministarstva omladine i sporta na programu Mladi su zakon – zaječarski okrug, odabrala je najbolji od 10 omladinskih volonterskih projekata sa teritorije zaječarskog okruga. Po odluci petočlane komisije najinovativniji i najkorisniji za malde i zajednicu jeste projekat „Reciklažni kondomat“, neformalne grupe mladih Infinity energy Zaječar.
Reciklažni kondomat je automat poput kafemata, kod koga se umesto novca ubacuje pet ili met ambalaža, a zatim se umesto kafe dobija kondom. Ambalaža koja se bude prikupila u reciklažnom kondomatu, biće prodavana reciklažnim centrima, a novac će ići u humanitarne svrhe.
Ovaj omladinski volonterski projekat ušao je u izbor za najbolji među 25 na nivou cele Srbije i takmičiće se za tu nagradu sa najboljim omladinskim volonterskim projektima realizovanim zahvaljujući Resurs centima Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije i u preostala 24 okruga. Ministarstvo omladine i sporta najboljeg među najboljima, prvog među jednakima proglasiće na završnoj aktivnosti programa Mladi su zakon, u Beogradu 5. decembra, na Dan volontera.
Neformalna grupa mladih iz Zaječara Infinity energy, jedna je od 10 neformalnih grupa i udruženja mladih, čiji je omladinski  volonterski projekat finansiran kroz program Mladi su zakon – Zaječarski okrug, a uz podršku Timočkog omladisnkog centar i Ministarstva omladine i sporta.