Timočki omladinski centar – TOC raspisuje: 
 
KONKURS
za vršnjačke edukatore o bezbednom ponašanju na Internetu
 
 
Obuka za vršnjačke edukatore se realizuje kroz projekat Klikni realno koji TOC sprovodi uz finansijsku podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije.
 
Kroz projekat Klikni realno, mladi uzrasta 15 do 17 godina, iz pet gradova Timočke krajine (Zaječara, Kladova, Negotina, Boljevca i Bor) imaće priliku da prođu petodnevnu obuku za vršnjačke edukatore o bezbenom ponašanju na Internetu. S obzirom da mladi možda i najveći deo svog slobodnog vremena provode na Internetu i društvenim mrežama, ali sve češće koriste ovu globlanu mrežu i u edukativne svrhe, odnosno kao dodatno pomagalo u toku svog školovanja, neophodno je skrenuti im pažnju na to sa čime sve tu mogu da se sretnu.
 
TOC-ov tim trenera ima za cilj da prenese svoje znanje mladima, koji će nakon ovog treninga kroz vršnjačke edukacije u svojim školama naučiti svoje drugare kako što bezbednije da provode vreme na Internetu.
 
Ko može da se prijavi:
 
Na konkurs se mogu prijaviti svi učenici/ce prve i druge godine Srednjih škola iz Zaječara, Kladova, Boljevca, Bora i Negotina koji žele da postanu vršnjački edukatori na temu bezbedno ponašanje na internetu.
 
Ukoliko imate motivaciju, želju za novim znanjima, ukoliko ste komunikativni, kreativni i spremni na timski rad pozivamo vas da se prijavite.
 
Kako da se prijavite:
 
Prijavite se slanjem popunjenog prijavnog formulara, koji se nalazi u prilogu vesti, do utorka 14.oktobra 2014. godine, do 12 časova, na mail office@toc.rs sa naznakom “ Prijava za obuku za vršnjačke edukatore“.
 
One koji prođu konkurs, kontaktiraćemo u utorak 14. oktobra 2014. godine, do kraja dana.
 
Maloletni učesnici u obavezi su da popune saglasnost oba roditelja za učešće na treningu.
 
Broj mesta je ograničen, požurite sa prijavama.
 
Nakon obuke kroz ovaj projekat očekuje nas još promotivnih aktivnosti u toku kojima ćemo skretati pažnju mladima, ali i deci i njihovim roditeljima kako da svi zajedno što relanije i bezbednije ponašamo na internet.
 
Za sve dodatne informacije molimo Vas da kontaktirate kancelariju TOC-a na telefon 019 441091 ili e-mail office@toc.rs.