Samo godinu dana deli nas od prvog dvocifrenog rođendana i prvog velikog jubileja.

Danas, 16. oktobra 2013. godine, naš mali kolektiv proslavlja svoj deveti rođendan. Neko će možda reći tek devet godina, da ali za nas devet lepih  godina punih razumevanja, požrtvovanosti, entuzijazma, kompromisa, različitosti i naravno neizostavnog rada u timu. Sve ovo nas je i održalo ovih devet godina, ali i doprinelo većem razvoju aktivizma mladih u lokalnoj sredini, participacijih mladih u rešavanju problema koji su za njih jako važni, te podsticanju kreativnosti kod mladih, promociji zdravih i bezbednih stilova života…

Nama nije dosta. Očekuje nas još mnogo godina rada, truda i zalaganja za bolji položaj mladih kako na lokalnom, tako i na nacionalnom nivou, zanimljivih godinu dana do jubilarnog desetog rođendana, ispunjenih različitim projektima kroz koje ćemo nastaviti aktivnu brigu o mladima i pomagati im u rešavanju i ublažavanju problema mladih prvenstveno na lokalnom, ali i na nacionalnom nivou.

Hvala svima vama što ste nam verovali i što i dalje verujete u nas i naše ciljeve i što nam pružate bezrezervnu podršku.

Vaš TOC.
 

Foto: freedigitalphotos.net