Igre bez granica Zajecar 2013 (26)Posle dužeg vremena u Zaječaru su održane letnje „Igre bez granica“ na gradskom bazenu i po prvi put „Silent party„.

Igre bez granica, koje su ranije odlagane zbog loših vremenskih uslova, odžane su u nedelju 1. septembra 2013. godine na Gradskom bazenu na Kraljevici. Pred stotinak gledalaca učestvovalo je četiri  petočlanih ekipa  koje su se nadmetale u sedam disciplina, a pobedio je tim „Duh istoka“.  Za uspomenu, takmičari su dobili majice i zahvalnice. Atmosferu su dodatno zagrevali DJ Fokus, hip hoper Bezdušni đon i voditelj Vorda.

Nekoliko dana ranije, u četvrtak 29. avgusta 2013.godine, u zaječarskom noćnom klubu „Klupče“ održan je „Silent party“. Oko 300 posetilaca imalo je priliku da besplatno rentira slušalice i na tri kanala uživa u pop-rock i house hitovima i muzici DJ Fokus-a.

Ova, kako bi se po utiscima reklo, zanimljiva dešavanja organizovana su u okviru obeležavanja „Međunarodnog dana mladih“ i aktivnosti „Leto za mlade“ u okviru projekata koje realizuju Timočki omladinski centar i Omladina JAZAS-a Zaječar partnerski sa Kancelarijama za mlade iz Zaječara, Knjaževca, Sokobanje, Boljevca i Kladova, a finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

Organizatori se zahvaljuju svima koji su, svako na svoj način, pomogli u organizaciji: Ustanovi za sport Zaječar, Centru za kulturu Grada Zaječara, KK Bin, medijima, sudijama, izvođačima i naravno učesnicima i posetiocima.

Još fotografija možete pogledati u GALERIJI na našem sajtu ili na facebook stranici.

Prојеkаt „МLАDI SU ZАKОN – Zајеčаrski оkrug“, sprоvоdi Тimоčki оmlаdinski cеntаr, finаnsirа Мinistаrstvо оmlаdinе i spоrtа Rеpublikе Srbiје.

Prојеkаt „Kоnkurs zа pоdršku prоgrаmimа kојimа sе оstvаruје јаvni intеrеs u оblаstimа оmlаdinskоg sеktоrа nа lоkаlnоm nivоu, а kојi sе rеаlizuје u sаrаdnji udužеnjа/sаvеzа i kаncеlаriја zа mlаdе“, sprоvоdi Оmlаdinа ЈАZАS-a Zајеčаr, finаnsirа Мinistаrstvо оmlаdinе i spоrtа, Rеpublikа Srbiја.