Danas, 30.marta 2012. godine, je u Zaječaru održana peta ulična akcija protiv nasilja „Supergrađanin“, koju Dokukino sprovodi u saradnji sa svojim lokalnim partnerima. Aktivisti Dokukina i Timočkog omladinskog centra okupili su se na Trgu Oslobođenja i promovisali zajedničku akciju. Mladi volonteri TOC-a, obučeni u majice „Supergrađanin“, zaustavljali su svoje sugrađane na ulici kako bi ih informisali o tome kako mogu da pristupe online platformi „Supergrađanin“ i na mapi prijave slučajeve nasilja.

Ova ulična akcija predstavlja završnu fazu lokalne kampanje protiv nasilja, dok je  ona prethodno vođena na društvenim mrežama, a u pojedinim gradovima nasilje je mapirano uz pomoć platforme „Supergrađanin”. Volonteri TOC-a učestvovali su u kampanji na društvenim mrežama gde su sami slali poruke i aktivirali svoje vršnjake da se priključe i zajedno pošalju poruku šta sve nije po meri njihovog grada, pod sloganom „Nije timočki“ čime su doprineli povećanju svesti o značaju borbe protiv nasilja. Danas su u centru Zaječara pevajući i igrajući privlaćili pažnju sugrađana, tako da su oni sami prilazili štandu Dokukina da zatraže dodatne informacije. Tom prilikom, jedan oduševljeni sugrađanin je izjavio: „Šteta što niste politička stranka, ja bih sigurno glasao za vas!“

Interaktivna platforma www.supergradjanin.com omogućava prijavljivanje bilo kog oblika nasilja, bez obzira na to da je psihičko ili fizičko. Slučaj može biti prijavljen slanjem  poruke, fotografije ili video zapisa. Jedan od načina prijavljivanja ovakvih slučajeva jeste slanje e-maila, korišćenje tvita sa heštegom supergrađanin na društvenoj mreži Twitter ili popunjavanje formulara na sajtu.

Aktivnosti koje Dokukino realizuje, nastale su u okviru projekta “Građansko društvo protiv nasilja 2.0” koji je finansiran od strane USAID-a preko Instituta za održive zajednice.

Partnerske organizaciije koje pored Timočkog omladinskog centra učestvuju u ovoj kampanji su: Omladinski kreativni centar iz Jagodine, Centar lokalne demokratije iz Niša, Resurs centar Bor, Odbor za ljudska prava iz Negotina, Centar za sociokulturološke izuzetnosti iz Novog Bečeja, Vojvođanski građanski centar iz Novog Sada i Inicijativa za društvenu odgovornost iz Beograda.